Monday, March 31, 2008

THREE CHORDS AND THE TRUTH show


Yeah! Show yang boleh dikatakan successful for us. Walaupun kami sangat letih kerana terpaksa menunggu giliran yang 'tidak' seperti dijanjikan oleh pihak penganjur (janji pukul 5pm tapi kena main pukul 9pm akhirnya), but we still gave our best that night. Kepada sesiapa yang agak kechiwa yang lagu-lagu permintaan mereka tidak dimainkan, kami ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan (dipetik dari kad raya yang biasanya berharga dalam lingkungan 30sen ke 1 ringgit) kerana drummer baru kami Che' Din masih baru bersama kami jadi tumpuan terpaksa diberikan lebih kepada beberapa lagu sahaja ketika sesi latihan. Kalau ada chance main lagi, kita akan main semua lagu permintaan supaya band lain tak sempat nak main...ehem!

Band-band yang turut serta pada hari tu, boleh dikatakan semuanye fast pace. Jadi DEP boleh dikatakan band yang paling mellow pada hari tu. Tapi tak kisah sebab intensity dalam lagu dan delivery yang penting. Crowd pun bagus sebab rilek-rilek aje...

Kepada John Hafiz, aku mintak maaf banyak-banyak sebab aku terlepas lagi nak tengok Onani untuk yang kesekian kali. Hari tu masa Konsekuensi punya preview pun aku missed. I know what I'm missing and I totally regret that. Kena bawak anak aku pegi makan. Sorry.

All in all, semuanya bagus cuma nanti harap pihak penganjur boleh organise the show as scheduled. Anyway, thanks for all your support(organisers, bands and gig-goers) and we appreciate your patience and cool attitude.

Last but not least, "Are you enjoy?" hehehe...

5 comments:

kopisham said...

geng, lagu2 lu orang yang lama tak ada save dalam bentuk mp3? rindu laa nak dengar.

apex lipis

DEP said...

kopisham - rindu? belilah cd kami. boleh dengar sampai bila-bila. ok?

azuill said...

Sorry Bro tak dapat datang, outstation melaka laa plok. Penter guane? hehe

DEP said...

penter seperti biase..cemerlang :)

quikwaves said...

congrats for e great performance at mcpa altho kite semua kene tunggu lamer..lamer giler..most of it all,dpt tgk dep main n jupe member2 lame.........