Wednesday, May 6, 2009

Untuk Makluman Semua...

Hello geng!

OK, aku mula-mula bercadang nak umumkan dekat-dekat nak gig tu nanti.. tapi memikirkan yang korang akan balas balik - "Kenapa tak cakap awal-awal, boleh aku simpan duit sikit..." SO aku bagitau sekarang so korang akan lebih bersedia tanpa sebarang lame excuse, OK?

Untuk makluman korang semua CD (this one's foreva) dan t-shirt akan dijual dengan harga yang SANGAT murah... tak percaya? lu punya pasal... jangan cakap aku tak bagitau... so kepada yang nak membeli sebelum ni tapi selalu tak cukup duit, inilah masanya.. ok, you have been reminded. Dan harga murah ni untuk hari tu sahaja...

Oh ye, aku jugak akan bagi free DEP CD/merchandise kepada sesiapa yang berpakaian SANGAT menjolok mata pada gig ari tu... hehe... See you there!

-acai-

8 comments:

AMMOSHAM said...

bro, gua nak beli pakai poss macam mana...gua dah lupa...kasi alamat...

undomesticwifey said...

pakai bikini bleh dapat free??

*teruja*

DEP said...

AMMOSHAM - Pakai pos harga sama. Tak dapat murah... kasi email add lu dulu...

undomesticwifey - tak salah mencuba... hehehe

-acai-

Gayah Gebu said...

wahhh.. sexcitednya saya baca perkataan FREE merchandize ittew. balik ni nak koyak2kan la seme baju yang dah siap pack. nak jadik ala2 jane the tarzan gitew.


*over tak aku dah siap pack baju dari skarang. hihi.

DEP said...

Gayah Gebu - Ko dengan undomesticwifey tak abih-abih ngan sexcited korang... Effect kopi janda ape? hehe ;P

Walaubagaimanapun, can't wait to see you flashing your jane attire...hmmm *winks*

-acai-

al razy said...

kalau aku pakai hot pant dengan sleeveless nampak perut menjolok mata tak??

dean said...

murah tu berapa bos? i mean the shirt. dan size ape yg ada? maklumlah, saya ni cute skit.

cd tu pula, kalau ada saya nak banyak2 skit. biasalah, middle man. haha...

DEP said...

Al razy - Teng, tu bukan menjolok mata... tu menjolok tekak..tepi tepi aku nak muntah ni... tak boleh imagine... hehehe ;P

-acai-