Wednesday, July 16, 2008

Kuchalana will never be the same... (Lan, you will be missed by many...)

*Lan - Ketiga dari kiri.




Time aku tulis ni... Dia dah kembali ke Rahmatullah dalam lebih kurang 25 minit tadi... Serious aku takde mood nak buat apa-apa...

Aku tak dapat cerita kat sini secara detail sebab-sebab kematian dia sebab aku pun tak dapat cerita yang lengkap... cuma yang aku tahu, ini semua adalah sebab kezaliman sesama manusia, kebongkakan orang-orang yang perasan bagus dan kuat... Machismo yang sememangnya cibai...

What gives you assholes the fucking right to do that? May Karma hit you back...Fucking HARD!

Pemergian Lan adalah satu kehilangan yang besar bagi aku dan kawan-kawan yang lain. Aku akan selalu ingat dia sebagai seorang bassist yang bagus dan kawan yang 'cool & soft spoken' yang sentiasa tersenyum bila berjumpa.

Aku takde mood dah nak tulis... Aku sedih.

Lan, wherever you may be now... I hope you are in peace.

Always...




-acai-

3 comments:

heartbeat said...

al-fatihah

hellbug said...

yup.rest in peace wan azlan,always.....

Anonymous said...

gosh.. too much to say. too many love missing.

it makes me more than miss someone who is close to me right now..

rest in peace and al fatihah abg.lan