Tuesday, October 28, 2008

Updates - Can You Hear The Ocean?Hari Ahad lepas, setelah bersusah payah menyusun rancangan yang sangat last minute, DEP berjaya juga practise untuk satu sesi. Semua ada kecuali Tojeng yang 'comel' *ehem* (sila rujuk gambar di atas). Practise kat studio Burger. Gile makin besar Burger. Antara kawan-kawan lain yang turut serta - Atie, Azwan (abang Burger), Arif Smith dan Meny. Ade jugak sorang dua yang lain tapi aku tak tau nama.

Practise berjalan dengan baik (walaupun gitar yang aku pakai tersangatlah heavy sound-nya) dan diharap kalau semuanya berjalan lancar, proses merakam dua lagu baru tu akan berlaku tidak lama lagi. Aku pun ade tinggalkan beberapa helai baju DEP dan kepada set Kuantan yang berminat, sila hubungi Burger di 017 974 9972.

Studio Burger juga nampaknya hari tu ade menawarkan khidmat rakaman tapi masih di tahap eksperimentasi rasanye. Dalam studio ade katil, selimut dan bantal jadi kalau rase mengantuk boleh tidur dulu sebelum jam. Hiasan di dinding studio penuh dengan poster dan gambar Burger bersama kekasih-kekasihnya (hehehe), di dalam mahupun di luar negara... Gila show off!

OK. Tshirt DEP ade lebih kurang 9 helai lagi dengan aku. Kalau berminat sila email untuk size yang diingini.

-acai-

2 comments:

hellbug said...

sahir..awk lupa ke awang ultraman?kan dia ada order ari tu.isk..

DEP said...

Alahai.. memang telupe sangat la. Banyok hal. Nanti saye call dia...

-acai-