Wednesday, October 22, 2008

Updates - Malah Nok Tulih Wang!...

1) Tojeng dah beli gitar dari sumber yang sangat memuaskan. Harganya juga sangat berpatutan. Yamaha AES500. Tapi body dia colour hitam. Tak percaya kalau kata beli second-hand. The condition is totally superb. Gitar ni akan jadi rare sebab no longer in production. So Tojeng, toksoh gata jubor nak jual. Koya!

2) T-shirt DEP akan siap tak lama lagi dengan colour baju yang lebih berwarna-warni. Untuk design lihat di sini. Tiada perubahan dari segi colour design. Colour baju yang ditawarkan - merah, biru gelap, hitam dan mungkin hijau gelap. Kalau dah siap keseluruhan kami akan post gambar sebagai bahan bukti. Size ditawarkan - S, M , L dan XL.

3) Plan untuk recording telah dilancarkan tapi bukan untuk album ke apa. Cuma 2 lagu yang dipilih untuk record. Kitorang nak record rilek-rilek je. No pressure to do things. Tak nak terkocoh-kocoh. Tempat dan masa belum ditentukan. Nanti update lagi.

4) Kepada sesiapa yang berkenaan. Jangan lupa perjanjian syaitan kita untuk ke Bagan Lalang. Perlu seseorang untuk mengusulkan tarikh perjumpaan. Boh Mang?


-acai-

14 comments:

hellbug said...

shahir..lupa nak inform,syed mohd najib aka awang nak order satu baju..igt tak awang?kalau tak igt,igt tarian ultraman di coco loco!hehe.Size L,bleh hubungi dia di talian 0199882389...


tojeng-

hellbug said...

hendak pergi ke bagan lalang,
hendak makan udang galah,
wahai gayah gebu dan juga boh mang,
set kan la tarikh,supaya kami tak kena getah..:P tehehhe.

Smurfette said...

Perjumpaan untuk perbincangan Bagan Lalang bermula di rumah saya la kot 1hb nanti? Ke guane?

DEP said...

hellbug - awang the great! mane buleh lupe. Dia di Kuantan ke? nanti saye contact die.

stail berpantun la. aku cube bayangkan mu ngan senah berpantun. mesti gedik!

smurfette - setuju! Guane *ehem* boh mang? tebatuk pulok. ;P

-acai-

Smurfette said...

ewah leman!!! galok sungguh ni!! nak kena tampo tangan kanan ke tangan kiri?!!!


sakit tekak ke cai? nak saya garu pakai garpu kayu beso tu tak???

hellbug said...

ha dia di kuantan la..bussiness meng yang berjaya..

hahaha natam.jgn lupa bincang ngan monkey yen 25hb tu yer..

DEP said...

Smurfette - Tampo je. Merenyam betul die skarang ni, almaklumlah.

Nak garukan? Boleh. Boh Mang tak kesoh ke? hehehe ;P

Mase saye kecik, saya ingat sudu & garpu besor yang sangkut kat dinding umah arwah tok saye tu, gergasi yang punye. ;)

Hellbug - Ye nanti saye jumpe die, nataaaammm!

-acai-

hellbug said...

smurfette-hahahahha..mu kidal ke?

sahir- dakpe..boh mang dok kisoh ah.
ho mok saya ade gok garpu besor dulu gantung kat dinding..

quikwaves said...

hellbug-pandai berpantun doh lenim.hehe..masa "proposed" dulu mesti main pantun2 nih..

"jelapang padi negeri kedoh"
"leman n senah,...molek dohhh"

acai-stail batuk2 plok..kuat ngusik tuh..hahaha.

bagan lalang sperti hok kite bincang le..rase2 1st week of november okay ler kot..ke guaner?saya okay jer hari aper pun..kwn2 lain guaner plok???tp kalu nok ke sana..molek kite gerak awal ler..bkn mende..takut sesat..perjalanan amat menarik jgk..akan lalu kawasn estet lama n juga bandar koboi..kalu tk silap ler..hehehhe

DEP said...

quikwaves - orang lam pantung memang kelah sokmo! ke guane boh mang? ... jawab sahar&senah.. tag team pun boleh...hahaha

menarik sungguh bagan lalang ni...

-acai-

hellbug said...

giler ah pantun 2 kerat.kelahhhh boh mang.nu org cari nuuu..wah ade bandar koboi ke.pergh steady..

quikwaves said...

nok wat guane..saya pandai pantun 2 kerat jer..
tp gitu ah..hehehe.

bagan lalang-biar jd ler geng..jgn kene getoh plok..hellbug tuh..jgn dok jd plok..dgr citer gitu ler ada bandar koboi sblm sampai situ..kt area sepang ler kot..saya rase molek2 kite gerok ptg ler kot...

Smurfette said...

dah setat berbincang kat sini ye? saya pun nak ikut berbincang lah. saya tak nak drive. saya nak jadik mem ye. hehe.

Elly Rocker said...

lamanya aku tak dengar perkataan koya tuh. terima kaseh mengingatkan aku acai! hahaha!