Thursday, April 10, 2008

GOLDEN RETRIEVAL




Oh sweet..look what we've found.. :)

1. Biodegradable Material #2 fanzine - Coverage pasal Kuantan Under the Sea and the importance of local 'underground' bands to play their own materials. Sensational!

2. Handout "Can You Hear the Ocean" - Interview DEP dengan Buddy Holly & Mukus Zine. Anything you want to know about DEP ada dalam handout ni and the year was 1997. Old School!
p/s: Handout "Can You Hear the Ocean" adalah idea dan telah digiatkan oleh Weng (penyusunan interview, photo dan cover). Thanks wei!

5 comments:

mentallyaddicted said...

takde kena mengena pun dgn entry ni,
cuma di mana aku nak dptkan cd dep?

DEP said...

kalau anda berada di area cyberjaya, or seri kembangan or kawasan yg sewaktu dengannya, bisa diatur..leave your hp number in our email- dullentertainmentprogramme@gmail.com. We'll contact you shortly. Thank you. Nway, juga boleh didapati di Wondermilk, Uptown or gigs around town, hopefully. Thank you..

easeart jalil said...

Classic stuff. Aku ingat both issues. Cover morrissey pun ada kan? Nick Cave. Time2 Tarantino tengah meletup. Lepak umah lebai. Layan tv3's alternatif *buat suara garau sound montage.

tRip tO nOwHeRE said...

groovy beb groovy....masa tu si benny (kucing siam kesayangan arbaie) masih hidup lagi,tapi akhirnya rest in peace dihalaman rumah..pengangkutan utama kita masa tu tak lain tak bukan
motor yamaha beverly hills arbaie..

ammosham said...

koi memang suka sangat dgn bM sama zine naza tue...memang klasikal dan bombastikal...